Uitnodiging sinterklaasconcert ouders 28 november 2016

Beste ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en iedereen die het leuk vindt om naar muziek te luisteren.

Zoals u wellicht gemerkt heeft, worden er momenteel workshops in de school gegeven om de leerlingen nader kennis te laten maken met een muziekinstrument. De leerlingen van groep 5 en 6 mogen sinds het begin van het schooljaar een instrument van de harmonie lenen.

Gedurende die periode leren zij de eerste beginselen van het bespelen van een instrument.

De leerlingen willen graag aan u laten horen wat zij al geleerd hebben.

Op maandag 28 november organiseren wij daarom samen met de leerlingen een uniek concert voor u, namelijk het Sinterklaasconcert.

Aanvang: 19.00 uur Einde: ca. 20.00 uur Plaats: Blokhut Sibbe.

Wij hopen u, ook namens de leerlingen, te mogen begroeten op 28 november a.s. Met hartelijke en muzikale groet,

Harmonie St Rosa Sibbe-IJzeren. Voor eventuele vragen kunt u terecht bij:

Silvia Oostindie          Magda Slootbeek – van Laar

043-6014574             043-4592983

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

op vr 07 juli is
Wim Heuts jarig